KAIŠNI PRENOS


Posedujemo isključivo proverene brendove sa višegodišnjim iskustvom za koje smo sigurni da će zadovoljiti potrebe i zahteve naših korisnika.

Kompanija Gates pokriva više od 90 posto evropskog tržišta zupčastog kajša. Današnji automobili su napravljeni da njihovi motori rade pri višim temperaturama i višim brzinama, što dodatno otežava stroge uslove rada i pritisak na zupčastim kaiševima.
Gates zupčasto remenje je projektovano za prenos širokog opsega brzina i snaga na bregaste osovine, a sve u skladu sa najstrožim zahtevima prve ugradnje. Čvrsta vlakna od fiberglasa obezbeđuju povećanu fleksibilnost kao i otpornost na istezanje, dok precizno oblikovani zupci omogućavaju dobro prijanjanje i zahvatanje žljebova, čime smanjuju nivo buke. Kod nas u prodavnici delova možete naći aftermarket ponudu zupčastih kaiševe za sva vozila kako za dizel tako i za benzinske motore.

ContiTech je jedan od najznačajnijih delova Continental kompanije, predstavlja jednog od vodećih proizvođača originalnih delova za automobilsku industriju i specijalisti su za proizvodnji gumenih i plastičnih delova. Kako se u današnje vreme značajna pažnja posvećuje smanjenoj emisiji gasova uz manju potrošnju, ContiTech je prateći tehnička i tehnološka dostignuća postigao značajne rezultate i vodeće mesto u autoindustriji. Njegov asortiman čine:

  • Pogonsko remenje
  • Zupčasti kaiševi
  • Elast PK kaiševi
  • Klinasti kaiševi
  • PK kaiševi
  • Setovi za zupčenje
  • Remenice radilice

SKF je jedan od vodećih svetskih dobavljača PK kajševa, ležajeva, zaptivača, sistema vešanja. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta. SKF je jedan od lidera u proizvodnji kajševa, pokriva kompletno tržište autoindustrije, sa ponudom kompleta kajševa kao i pojedinačnih delova. SKF setovi zupčastog kaiša sadrže komplet španera, zupčasti kaiš, rolere i zatezače kao i dodatni materijal. Postoje SKF kajševi sa pumpom za vodu i bez. Kompanija SKF je jedna od sertifikovanih snabdevača sistema centralnog podmazivanja za veliki broj proizvođača u automobilskoj industriji. Kompanija SKF je jedna od proizvođača koja u svojoj bogatoj ponudi delova ima i setove PK kaiša.

NTN-SNR kompanija danas ima preko 26 proizvodnih pogona sa preko 6000 radnika. Predstavlja broj jedan prve ugradnji u francuska vozila. Kompanija se bavi proizvodnjom ležajeva i diskova. U svojoj ponudi imaju preko 10000 delova kako za prvu ugradnju tako i za aftermarket. Kvalitet koji se koristi u sistemu zupčenja mora biti visokog kvaliteta i visokog standarda da bi se izbegli ozbiljni kvarovi, zato kompanija NTN-SNR je dobavljač za veliki broj evropskih i azijskih proizvođača automobila.