KOMPJUTERSKA DIJAGNOSTIKA


U današnje vreme tehnika i tehnologija je dosta uznapredovala, a posebno u sferi auto industrije.
Danas se svi proizvođači vozila utrkuju ko će imati bolji elektronski sistem, što zahteva od servisera upotrebu raznovrsnih dijagnostičkih uređaja.
Naš MV-AUTO servis poseduje najsavremeniju dijagnostiku na teritoriji Rasinskog okruga pa i šire. Pored najsavremenijeg dijagnostičkog uređaja pomoću kojeg dolazimo do podataka iz računara vozila, naš tim obučenih, iskusnih i profesionalnih auto servisera uz višegodišnje iskustvo će lako detektovati problem i u najkraćem roku otkloniti isti.
Pojavila mi se na instrument tabli lampica sa slikom motora ili natpis „Check Engine“,  šta onda?
Vaš auto signalizira da je došlo do nekog kvara. Popravka današnjih automobila je nezamisliva bez auto dijagnostike. Kompjuterskom dijagnostikom naši obučeni, pouzdani i precizni serviseri će doći do kvara i utvrditi da li je došlo do neispravnosti nekog dela ili čak celog sistema.

SAVET
Pre kupovine polovnog automobila, poželjno je da auto odvezete na kompjutersku dijagnostiku. Obučeni i profesionalni serviser će Vam u kratkom roku saopstiti šta je sve potrebno uraditi i zameniti na Vašem autu. Kada je neophodno uraditi mali servis  a kada veliki servis. Sta je sve neophodo od delova zameniti.

ISKUSTVA
Čujemo da su se na tržištu pojavili pametni telefoni koji lako mogu doći do kompjutera Vašeg auta. Problem je što pored aplikacija koje morate da instalirate koje se plaćaju, ukoliko se dobro ne razumete u dijagnostiku i mehaniku Vašeg auta bolje ništa ne dirati , jer će šteta biti mnogo veća od trenuto nastale. Iskusvo pokazuje da nas klijenti zovu jer su pokusali neku grešku da otklone, a time su načinili mnogo više grešaka koje su prouzrokovale da auto ne može ni da se pokrene. Zato uštedite sebi vreme i novac i prepustite kompjutersku dijagnostiku stručnom i obučenom timu MV-AUTO servisa .