REZERVNI DELOVI


U okviru MV-AUTO servisa postoji prodavnica rezervnih auto delova za sve marke vozila Fiat, Mercedes, BMW, Toyota, Renault, Peugeot, Citroen, Dacia i ostali.
U ponudi su:
– originalni delovi renomiranih evropskih proizvođača, kao i
– zamenski auto delovi.
Originalni rezervni delovi su provereni i testirani od samog proizvođača. Njihovom ugradnjom obezbedićete sigurnost u svim situacijama u toku vožnje. Ugradnjom originalnog rezervnog dela obezbeđujete Vašem automobilu adekvatno održavanje i garanciju propisanu po uputstvu proizvođača, čime zadržavate najbolje performanse Vašeg automobila u pogledu sigurnosti, udobnosti i ekonomičnosti.
Zamenski rezervni delovi su za mušterije sa manjim budzetom. Posedujemo veliki izbor zamenskih rezervnih delova raznih proizvođača. Dobra snabdevenost i kratak rok u nabavci zamenskih i originalnih rezervnih delova predstavljaju dobru osnovu za profesionalno obavljanje servisnih usluga za sve vrste automobila.
U MV-AUTO servisu možete izvršiti kupovinu i ugradnju originalnih i zamenskih rezervnih delova i na taj način osigurati garanciju na kupljeni deo.

AMORTIZERI I OPRUGE

amortizeri-i-opruge-nasl

KVAČILA I PRIKLJUČCI

kvacila-nasl

SIJALICE

sijalice-nasl

SISTEM UPRAVLJANJA

sistem-upravljanja-nasl

PRIPREMA I DOVOD GORIVA

gorivo-nasl

BRISAČI

brisaci-nasl

SVEĆICE I GREJAČI

grejaci1

DELOVI MOTORA

delovi-motora1

KOČIONI SISTEM

kocioni-sistem1

DELOVI TRAPA

delovi-trapa-nasl

TOČKOVI I VEŠANJA

tockovi

ELEKTRIKA I ELEKTRONIKA

elektronika-nasl

FILTERI

filteri-nasl

KAIŠNI PRENOS

prenos