SISTEM UPRAVLJANJA


Posedujemo isključivo proverene brendove sa višegodišnjim iskustvom za koje smo sigurni da će zadovoljiti potrebe i zahteve naših korisnika.

Delphi je vodeći svetski proizvođač na tržištu automobilskih rezervnih delova. Nekada je poslovao u sastavu General Motors-a, a danas je samostalna kompanija sa preko 30 tehničkih centara i 200 proizvodnih lokacija u Evropi, Aziji, Severnoj i Južnoj Americi.
Današnji evropski asortiman Delphi kompanije sadrži preko 2000 kataloških brojeva, uključujući spone, kugle, viljuške, ramena, selen blokove i stabilizatore.
Višedecenijsko iskustvo i napredak tehnologije u proizvodnji originalnih auto delova omogućavaju da kompanija Delphi danas ima ponudu rezervnih delova po najvišim svetskim standardima i specifikacijama i kvalitetu jednakim prvoj ugradnji.

Bitan deo Delphi proizvodnje obuhvata sistem upravljanja i vešanja vozila. Ovo je jedan od najosetljivijih sistema kada se radi o oštećenjima na putu i može biti jedan od prvih delova koji će se istrošiti ili propasti, a samim tim se ubrzava i trošenje ostalih delova i ugrožava se stabilnost vozila, kontrola vozila i što je najbitnije, bezbednost. Zato Delphi ne prepušta ništa slučaju već svaki deo prolazi kroz različite testove izdržljivosti i time Delphi želi da osigura da će ti delovi raditi isto kao i O.E.