DELOVI TRAPA


Posedujemo isključivo proverene brendove sa višegodišnjim iskustvom za koje smo sigurni da će zadovoljiti potrebe i zahteve naših korisnika.

Delphi je vodeći svetski proizvođač na tržištu automobilskih rezervnih delova. Nekada je poslovao u sastavu General Motors-a, a danas je samostalna kompanija sa preko 30 tehničkih centara i 200 proizvodnih lokacija u Evropi, Aziji, Severnoj i Južnoj Americi.
Današnji evropski asortiman Delphi kompanije sadrži preko 2000 kataloških brojeva, uključujući spone, kugle, viljuške, ramena, selen blokove i stabilizatore.
Višedecenijsko iskustvo i napredak tehnologije u proizvodnji originalnih auto delova omogućavaju da kompanija Delphi danas ima ponudu rezervnih delova po najvišim svetskim standardima i specifikacijama i kvalitetu jednakim prvoj ugradnji. Mnogi važni delovi i sklopovi čine sistem delova trapa. Usled oštećenja na putu celokupni sistem trapa je podležan habanji i oštećenju kao i svi drugi sistemi, što dalje poruzrokuje dodatna oštećenja na drugim delovima. Delovi trapa su jako bitni za bezbednost samog vozila, a doprinose i ekonomičnijem i efikasnijem upravljanju vozilom.

Lemforder je sinonim za kvalitet i najviši stepen upravljanja i delova vešanja. Saradnja sa vodećim proizvođačma automobila koji koriste Lemförder u prvoj ugradnji je dokaz visokog kvaliteta OE ove kompanije.
Bitni delovi koje proizvodi evropska kompanija Lemfoder su:

  • Stabilizatori
  • Spone
  • Kugle
  • Krajevi spona
  • Ramena
  • Nosači amortizera
  • Nosači motora
  • Nosači menjača
  • Silen blokovi

Lemförder delovi za upravljanje i komponente vešanja su visokog kvaliteta koji garantuje maksimalnu bezbednost ne smao za putničke automobile već i za komercijalna vozila. Jedan od najvažnih delova bezbednosti u vozilima jeste kočioni sistem.

Meyle je poznati nemački proizvođač delova. Meyle proizvodi i filtere vazduha, filtere goriva, amortizere, svećice i ostalu prateću opremu. Danas Meyle kompanija ima širok asortiman auto-delova koji obuhvata preko 15.000 artikala za vozila evropskog i azijskog porekla. Pažljivo izabrani materjali, vrhunski dizajn, uspešno organizovane proizvodne linije i profesionalan kadar predstavljaju ključ uspeha Meyle kompanije. Delovi trapa Meyle kompanije su se najpre ugrađivali u nemačka vozila,a danas Meyle pokriva kompletno azijsko i evropsko tržište vozila.

NTN-SNR kompanija danas ima preko 26 proizvodnih pogona sa preko 6000 radnika. Predstavlja broj jedan prve ugradnji u francuska vozila. Kompanija se bavi proizvodnjom ležajeva i diskova. U svojoj ponudi imaju preko 10000 delova kako za prvu ugradnju tako i za aftermarket. Asortiman NTN-SNR kugličnih ležajeva je jedan od najšire i najsveobuhvatnijih na tržištu.

Comeline kompanija je osnovana pre više od dvadesetak godina u Velikoj Britaniji. Moto Comeline kompanije jeste visok kvalitet proizvedenih delova uz siguranu i brzu isporuku po razumnim cenama. Comeline asortiman obuhvata filtere,homokinetičke zglobove,setove kočenja, setove kvačila, pumpe za vodu, brisače i ulja. Comline je razvilo moderan, niskobudžetni poslovni model, sa dobrim korisničkim servisom u srcu poslovanja. Proverite u našoj prodavnici auto delova, zašto su proizvodi Comline najbolji odnos cene i kvaliteta.