FILTERI


Posedujemo isključivo proverene brendove sa višegodišnjim iskustvom za koje smo sigurni da će zadovoljiti potrebe i zahteve naših korisnika.

Kompanija Knecht je među vodećim evropskim proizvođačima filtera za prvu ugradnju u putnička vozila, kamione, poljoprivredne strojeve, autobuse, kompresore, građevinske strojeve, brodove, specijalne strojeve i industrijska postrojenja.
Kompanija Knecht proizvodi:

  • Filtere vazduha
  • Filtere ulja
  • Filtere goriva
  • Filtere kabine

Knecht filter su papiri, nabrani kako bi se stvorila veća površina za sakupljanje prljavštine u malom prostoru. Sa Knecht filterima se smanjuje prašina na instrument tabli, kabini i izbegava zamagljivanje prozora. Potrebno je pridržavati se intervala zamene filtera koji preporučuju proizvođači vozila. Obično se filter menja na svakih 15.000 do 20.000 km.

Purflux je jedan od inovativnih filtrirajućih i najpoznatijih dobavljača u prvoj ugradnji ne samo kod frаncuskih proizvođаčа automobila kao što su Renаult, Peugeot ​​i Citroenveć i u svim nаjpopulаrnijim evropskim modelimа ( Ford Focus, Mondeo, Renаult Clio, Megаne, VW Polo, Golf, Pаssаt, Fiаt Grаnde Punto, Peugeot 207, Opel Corsа, Astrа i mnogi drugi).
Purflux filteri zadovoljavaju sve inženjerske i komercijalne zahteve postavljene od strane proizvođača vozila. Inžinjeri Purflux-a imaju više od 50godina iskustva i stručnosti u tehnikama obrade filtracionog materijala.

Valeo je jedan od vodećih proizvođača rezervnih delova i opreme za motorna vozila, prisutan na svetskom tržištu više od 80 godina. Valeo kompaniju odlikuje stalno ulaganje u inovativnost, kvalitet i pouzdanost. Širok asortiman Valeo proizvoda možete pronaći u našoj prodavnici autodelova i čine je:

  • filteri (ulja, vazduha, goriva i klime),
  • setovi kvačila,
  • kočnice (diskovi, paknovi, pločice),
  • delovi hlađenja/ grejanja i klimatizacije (pumpe vode, termostati, hladnjaci, grejači kabine, kompresori),
  • sijalice i svetlosna signalizacija (farovi, stop lampe, parking senzori)
  • elektrika (svećice, grejači, kablovi svećice, bobine, davači, elektropodizači prozora, plivajući zamajci.

Vozači obraćaju posebnu pažnju na kvalitet vazduha u svom vozilu, ovaj vazduh utiče na njihovo zdravlje, zato su filteri proizvedeni po najvišim standardima i visokog su kvaliteta.

Meyle je poznati nemački proizvođač delova. Meyle proizvodi i filtere vazduha, filtere goriva, amortizere, svećice i ostalu prateću opremu. Danas Meyle kompanija ima širok asortiman auto-delova koji obuhvata preko 15.000 artikala za vozila evropskog i azijskog porekla. Pažljivo izabrani materjali, vrhunski dizajn, uspešno organizovane proizvodne linije i profesionalan kadar predstavljaju ključ uspeha Meyle kompanije. Meyle je prilagodio dizajn filtera i pojednostavio rukovanje njima, čime je smanjio vreme ugradnje tj. zamene. Meyle filteri su fleksibilni i samim tim smanjuju rizik od kidanja tokom ugradnje.

Comline kompanija je osnovana pre više od dvadesetak godina u Velikoj Britaniji. Moto Comline kompanije jeste visok kvalitet proizvedenih delova uz siguranu i brzu isporuku po razumnim cenama. Comline asortiman obuhvata filtere,homokinetičke zglobove,setove kočenja, setove kvačila, pumpe za vodu, brisače i ulja. Comline je razvilo moderan, niskobudžetni poslovni model, sa dobrim korisničkim servisom u srcu poslovanja. Proverite u našoj prodavnici auto delova, zašto su proizvodi Comline najbolji odnos cene i kvaliteta.