BRISAČI


Posedujemo isključivo proverene brendove sa višegodišnjim iskustvom za koje smo sigurni da će zadovoljiti potrebe i zahteve naših korisnika.

Valeo je francuski proizvođač sa stalnim usavršavanjem i praćenjem razvoja tehnoloških dostignuća u automobilskoj industiji koga karakteriše inovativnost, preciznost, kao i visok kvalitet. Valeo je jedan od vodećih proizvođača rezervnih delova i opreme za motorna vozila na svetu. Svoju ponudu je dopunio OE metlicama brisača, kao i automarket brisačima.
Valeo ima velilki asortiman prednjih i zadnjih brisača koji su dizajnirani da budu atraktivni, efikasni, lako prilagodljivi svim tipovima vozila. Poseduje brendove kao što su Silencio, Hidro Conect, SWF i First.

Meyle je poznati nemački proizvođač delova. Nove metlice brisača Meyle dolaze u dužinama od 30cm do 70cm sa 10 adaptera koji se lako mogu montirati na svako vozilo. Prilagodljivost i cena su bitne činjenice zbog kojih se naši potrošači opredeljuju za Meyle. Meyle brisači se lako montiraju i imaju pritisak duž celog brisača, što omogućava visoku vidljivost. Guma na metlicama je otporna na sva godišnja doba.