TOČKOVI I VEŠANJA


Posedujemo isključivo proverene brendove sa višegodišnjim iskustvom za koje smo sigurni da će zadovoljiti potrebe i zahteve naših korisnika.

Lemförder delovi za upravljanje i komponente vešanja su visokog kvaliteta koji garantuje maksimalnu bezbednost ne smao za putničke automobile već i za komercijalna vozila. Jedan od najvažnih delova bezbednosti u vozilima jeste kočioni sistem i sistem vešanja.
Lemforder je sinonim za kvalitet i najviši stepen upravljanja i delova vešanja. Saradnja sa vodećim proizvođačma automobila koji koriste Lemförder u prvoj ugradnji je dokaz visokog kvaliteta OE ove kompanije.
Bitni delovi koje proizvodi evropska kompanija Lemforder su: stabilizatori, spone, kugle, krajevi spona, ramena, nosači amortizera, nosači motora, nosači menjača i dr.

Delphi je vodeći svetski proizvođač na tržištu automobilskih rezervnih delova. Nekada je poslovao u sastavu General Motors-a, a danas je samostalna kompanija sa preko 30 tehničkih centara i 200 proizvodnih lokacija u Evropi, Aziji, Severnoj i Južnoj Americi.
Današnji evropski asortiman Delphi kompanije sadrži preko 2000 kataloških brojeva, uključujući spone, kugle, viljuške, ramena, selen blokove i stabilizatore.
Višedecenijsko iskustvo i napredak tehnologije u proizvodnji originalnih auto delova omogućavaju da kompanija Delphi danas ima ponudu rezervnih delova po najvišim svetskim standardima i specifikacijama i kvalitetu jednakim prvoj ugradnji. Mnogi važni delovi i sklopovi čine sistem vešanja. Usled oštećenja na putu celokupni sistem vešanja je podležan habanji i oštećenju kao i svi drugi sistemi, što dalje poruzrokuje dodatna oštećenja na drugim delovima.

Meyle je poznati nemački proizvođač delova. Današnjia auto asortiman obuhvala preko 15.000 artikala za vozila evropskog i azijskog porekla. Specijala prednost je proizvodnja HD delova koji su modifikovani i unapređeni, dizajnirani od strane Meyle eksperata. Meyle je specijalizovan u proizvodnji aftermarket delova koji su projektovani tako da postignu kvalitet i standard originalnih delova iz prve ugradnje. Sistem vešanja na automobila je proizveden po najstrožim standardima. Delovi trapa Meyle kompanije su se najpre ugrađivali u nemačka vozila,a danas Meyle pokriva kompletno azijsko i evropsko tržište vozila.

SKF je jedan od vodećih svetskih dobavljača ležajeva, zaptivača, sistema vešanja . Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta. SKF je jedan od lidera u proizvodnji ležajeva, pokriva kompletno tržište autoindustrije, sa ponudom kompleta ležaja točka kao i pojedinačnih delova. Kompanija SKF je jedna od sertifikovanih snabdevača sistema centralnog podmazivanja za veliki broj proizvođača u automobilskoj industriji.

Comline kompanija je osnovana pre više od dvadesetak godina u Velikoj Britaniji. Moto Comline kompanije jeste visok kvalitet proizvedenih delova uz siguranu i brzu isporuku po razumnim cenama. Comline asortiman obuhvata filtere,homokinetičke zglobove,setove kočenja, setove kvačila, setove vešanja, pumpe za vodu, brisače i ulja. Comline je razvio moderan, niskobudžetni poslovni model, sa dobrim korisničkim servisom u srcu poslovanja. Proverite u našoj prodavnici auto delova, zašto su proizvodi Comline najbolji odnos cene i kvaliteta.

NTN-SNR kompanija danas ima preko 26 proizvodnih pogona sa preko 6000 radnika. Predstavlja broj jedan prve ugradnji u francuska vozila. Kompanija se bavi proizvodnjom ležajeva i diskova. U svojoj ponudi imaju preko 10000 delova kako za prvu ugradnju tako i za aftermarket. NTN-SNR Diskovi su razvijeni sa proizvodnim partnerima originalne opreme nakon procesa validacije OE. Kočioni diskovi sa integrisanim ležajevima točkova identični su originalnoj opremi.