KOČIONI SISTEM


Posedujemo isključivo proverene brendove sa višegodišnjim iskustvom za koje smo sigurni da će zadovoljiti potrebe i zahteve naših korisnika.

Brembo je svetski lider na tržištu kočionih sistema. Godine 1975. kompanija Brembo je ušla u Formulu 1, snabdevajući svojim kočionim sistemima Ferrari GP automobile. Brembo je kroz tehničke i tehnološke inovacije i konstantna istraživanja postao jedan od najprestižnijih svetskih proizvođača kočionog sistema.

Delphi je vodeći proizvođač osnovnih delova za prvu ugradnju. Delphi je doneo nove pomake u razvoju zelenih tehnologija koje značajno poboljšavaju činjenice o potrošnji goriva , emisijama i performansama motora bilo da se radio o benzinskom, dizel motoru ili hibridnom. Ključ uspeha Delphi kompanije je da korisnicima obezbedi proizvod i uslužna rešenja najvišeg kvaliteta, koji odgovaraju standardima prve ugradnje. Kada su u pitanju kočioni sistemi Delphi kompanija uživa reputaciju najkvalitetnijih kočionih sistema.

Textar je kompanija koja ima stogodišnju tradiciju. Pošto svako vozilo ima poseban zahtev za kočioni sistem, Textar kompanija je razvila više od 200 različitih receptura za proizvodnju kočionog sistema. Godišnja proizvodnja Textar kompanije je oko 220 miliona kočionih pločica za putnička i komercijalna vozila, sa tendencijom rasta proizvodnje na 270 miliona. Textar kočioni sistem proizvoda traje od jedneipo do dve godine .Ukupna proizvodnja je podeljenja:

 • 34 % proizvedenih obloga namenjeno je prvoj ugradnji u tek proizvedena vozila,
 • 29 % Textarovog kočionog programa namenjeno je tržištu originalnih delova,
 • dok je 37 % obloga namenjeno tržištu zamenskih delova.

Valeo je jedan od vodećih proizvođača rezervnih delova i opreme za motorna vozila, prisutan na svetskom tržištu više od 80 godina. Valeo kompaniju odlikuje stalno ulaganje u inovativnost, kvalitet i pouzdanost. Širok asortiman Valeo proizvoda čine:

  • setovi kvačila (plivajući zamajci),
  • kočnice (diskovi, paknovi, pločice),
  • delovi hlađenja/grejanja i klimatizacije (pumpe vode, termostati,

hladnjaci, grejači kabine, kompresori),

 • svetlosna signalizacija (farovi, stop lampe),
 • sijalice i filteri (ulja, vazduha, goriva i klime),
 • elektrika (svećice, grejači, kablovi svećica, bobine, elektropodizači prozora, parking senzori).

 

Valeo ima za cilj isporuku proizvoda vrhunskog kvaliteta pogotovo kada je kočioni sistem u pitanju. On omogućava visok nivo aftermarketa jer je napravio celokupnu ponudu od kočione obloge i diskova, kompleta za montažu, kočione tečnosti i hidrauličnih delova.

Comeline kompanija je osnovana pre više od dvadesetak godina u Velikoj Britaniji. Moto Comeline kompanije jeste visok kvalitet proizvedenih delova uz siguranu i brzu isporuku po razumnim cenama. Comeline asortiman obuhvata filtere,homokinetičke zglobove,setove kočenja, setove kvačila, pumpe za vodu, brisače i ulja. Comline je razvilo moderan, niskobudžetni poslovni model, sa dobrim korisničkim servisom u srcu poslovanja. Comline kočioni diskovi se proizvode u jednoj od najvećih svetskih fabrika kočionih diskova. Snabdevanje iz fabrike koja proizvodi više od 10 miliona diskova svake godine osigurava da svaki kočioni disk obezbeđuje kvalitet, pouzdanost i lakoću postavljanja. Proverite u našoj prodavnici auto delova, zašto su proizvodi Comline najbolji odnos cene i kvaliteta.

NTN-SNR kompanija danas ima preko 26 proizvodnih pogona sa preko 6000 radnika. Predstavlja broj jedan prve ugradnji u francuska vozila. Kompanija se bavi proizvodnjom ležajeva i diskova. U svojoj ponudi imaju preko 10000 delova kako za prvu ugradnju tako i za aftermarket. NTN-SNR Diskovi su razvijeni sa proizvodnim partnerima originalne opreme nakon procesa validacije OE. Kočioni diskovi sa integrisanim ležajevima točkova identični su originalnoj opremi.