PRIPREMA I DOVOD GORIVA


Posedujemo isključivo proverene brendove sa višegodišnjim iskustvom za koje smo sigurni da će zadovoljiti potrebe i zahteve naših korisnika.

Valeo je jedan od vodećih proizvođača rezervnih delova i opreme za motorna vozila, prisutan na svetskom tržištu više od 80 godina. Valeo kompaniju odlikuje stalno ulaganje u inovativnost, kvalitet i pouzdanost. Širok asortiman Valeo proizvoda čine:

  • setovi kvačila,
  • kočnice (diskovi, paknovi, pločice),
  • delovi hlađenja/grejanja i klimatizacije (pumpe vode, termostati, hladnjaci, grejači kabine, kompresori),
  • svetlosna signalizacija (farovi, stop lampe, parking senzori),
  • sijalice i filteri (ulja, vazduha, goriva i klime),
  • elektrika (svećice, grejači, kablovi svećica, bobine, elektropodizači prozora, plivajući zamajci).

Valeo je poznat po proizvodnji dva tipa injektora za benzinske i gasne motore.
Komprimovani prirodni gas (CNG) se koristi u tradicionalnim motorima sa unutrašnjim sagorevanjem na benzin koji su modifikovani ili se nalazi u vozilima koja su proizvedena za upotrebu CNG-a ili TNG-a (tečnog naftnog gasa) koji se takođe naziva LPG, GPL, LP gas ili jednostavno propan ili butan koja je zapaljiva mešavina ugljovodoničnih gasova.

Delphi je vodeći proizvođač osnovnih delova za prvu ugradnju. Delphi je doneo nove pomake u razvoju zelenih tehnologija koje značajno poboljšavaju činjenice o potrošnji goriva , emisijama i performansama motora bilo da se radio o benzinskom, dizel motoru ili hibridnom. Visok kvalitet je ključ uspeha Delphi kompanije. Današnji proizvođači se utrkuju u pogledu inovacija i poboljšanja upravljanja motorom, potrošnje električne energije, želeći da usklade težinu vozila i integraciju alternativnih pogonskih sistema bez ugrožavanja performansi vozila.