SVEĆICE I GREJAČI


Posedujemo isključivo proverene brendove sa višegodišnjim iskustvom za koje smo sigurni da će zadovoljiti potrebe i zahteve naših korisnika.

Valeo je francuski proizvođač sa stalnim usavršavanje i praćenjem razvoja tehnologijskih dostignuća u automobilskoj industiji koga karakteriše inovativnost, preciznost kao i visok kvalitet .
Valeo je jedan od vodećih proizvođača rezervnih delova i opreme za motorna vozila na svetu. Valeo je dokazao da kvalitet aftermarket delova je jednak O.E. kvalitetu.
Valeo svećica mora da izdrži pritisak (do 50 bara), toplotu (do 3.000 ° C) , koroziju koja nastaje u komori i da radi u ispravnom temperaturnom opsegu. Zato kombinacija cene i klavitet je ključ uspeha Valeo kompanije.

Meyle je poznati nemački proizvođač delova. Današnjia auto asortiman obuhvala preko 15.000 artikala za vozila evropskog i azijskog porekla. Specijala prednost je proizvodnja HD delova koji su modifikovani i unapređeni, dizajnirani od strane Meyle eksperata. Što se tiče grejača Meyle nudi preko šezdeset različitih grejača koje odgovaraju VW, Mercedes, Citroën, Peugeot i Opel-ovim modelima.

NGK je vodeći japanski proizvođač sa iskustvom dužim od 80. godina. Razvojem tehnike i tehnologije NGK je postao lider u proizvodnji komponenta paljenja i elektronike za automobilsku industriju . Skoro celo evropsko tržište koristi njegove delove pri prvoj ugradnji. NGK je dizajniran prema najrigoroznijim standardima, njegovi proizvodi:
svećice, grejači i lambda sonde, su samo deo njegove proizvodnje koji većina evropskih proizvođača koriste u provoj ugradnji.
NGK tehnologija pored proizvodnje svećica za sve vrste automobila, proizvodi i svećice za motocikle, čamce i mnoge druge primene. NGK u svom proizvodnom asortimanu ima preko 1000 različitih tipova svećica. NGK svećica je br. 1 u svetu jer zadovoljava svaki tip najzahtevnijih proizvođačkih specifikacija.

Kompanija Beru je vodeći proizvođač u automobilskoj industriji sa stogodišnjim iskustvom. Prate je najnovija dostignuća u razvoju tehnike i tehnologije, kao i izuzetan kvalitet. Lider je u proizvodnji sistema trenutnog pokretanja ISS (Instant Start Sistem) sa odličnim senzorima napona grejača (PSG) u području dizel tehnologije (hladan start). Što se tiče tehnologije paljenja za benzinske motore Beru je jedan od najvećih proizvođača u Evropi. Veliki broj poznatih proizvođača automobila, komercijalnih vozila i motorcikala opremaju svoja vozila originalnim Beru proizvodima koji ispunjavaju visoke standarde.
Stogodišnje iskustvo u proizvodnji je rezultat visokog kvaliteta Beru kompanije, koja danas proizvodi vrhunske svećice koje se ugrađuju na preko 45% novih vozila.