AMORTIZERI I OPRUGE


MV-AUTO servis ima u svojoj maloprodaji amortizere za sve tipove vozila. Posedujemo isključivo proverene brendove sa višegodišnjim iskustvom za koje smo sigurni da će zadovoljiti potrebe i zahteve naših korisnika.

SACHS kompanija ima dugačku tradiciju, osnovali su je Ernst Sachs i Karl Fichtel 1895. godine sa namerom da proizvode delove za bicikle. Njihova filozofija je bila da osiguraju tehnološku prednost u odnosu na konkurenciju kako u pogledu kvaliteta tako i u pogledu inovacija. Tridesetak godina kasnije počeli su da proizvode motore za bicikle, kasnije su krenuli u proizvodnju rezervnih delova za automobile, a od 2001. godine SACHS je postao deo čuvene kompanije ZF.  ZF servis je medju prvih deset dobavljača automobilske industrije.
SACHS je jedan od najpoznatijih nemačkih proizvođača rezervnih delova. Vozačima je pre svega poznat po proizvodnji amortizera, opruga za amortizere i setova kvačila .
Kao i nekad, tako je i danas SACHS ostao dosledan u očuvanju filozofije kompanije da je kvalitet i inovacija ključ uspeha njihovog poslovanja. Pored amortizera, SACHS nudi i široku paletu opruga za amortizere. U našoj maloprodaji možete izabrati amortizer koji će na najbolji način zadovoljiti Vaša očekivanja, kao i potrebe.

Zanimljivosti
Činjenica je da preko 30 milona automobila godišnje izadje iz proizvodnje sa ugradjenim „SACHS“ auto šokovima i amortizerima.

KAYABA ili KYB je najveći svetski proizvođač amortizera. Svake nedelje preko milion amortizera izađe iz proizvodnje ovog poznatog proizvođača. KYB amortizeri se ugrađuju u jednu četvrtinu automobilske industrije kao prva ugradnja.
KYB koristi istu tehnologiju za proizvodnju amortizera koji se ugrađuju kao rezervni deo, kao i za proizvodnju amortizera za prvu ugradnju.
KYB proizvodi:

  • gasne amortizere sa jednom (Gas-A-Just) i dve cevi (Excel-G)
  • uljane amortizere (Premium )
  • ultra SR amortizere
  • amortizere sa adaptibilnim podešavanjem tvrdoće (AGX)

U našoj maloprodaji možete izabrati koji amortizer odgovara baš Vašem tipu i marki vozila i po najpovoljnijim cenama možete izvrštiti i ugradnju istog.

Zanimljivosti
KYB proizvodi pored amortizera i delove za avione i brodove, kao i uređaje koji se koriste u zaštiti životne sredine, zatim hidraulične komponente za mašine koje se koriste u građevinskoj industriji.

MEYLE je poznati nemački proizvođač delova. Sa Meyle amortizerima nećete ni osetiti izbočine na putu. Karakteristike Meyle amortizera su maksimalna površinska tvrdoća u kombinaciji sa minimalnom površinskom hrapavošću i tvrdom hromiranom oblogom klipnih šipki. Pored amortizera, Meyle proizvodi i filtere, svećice i ostalu prateću opremu. Kupovinom u našem maloprodajnom objektu i ugradnjom u našem servisu dobijate garanciju na kupljeni amortizer.